center
+38 (099) 782-73-20

Декогель та мед у кондитерській сфері

Декогель та мед у кондитерській сфері

Поділитись:

facebook instagram telegram
Декогель и мед в кондитерской сфере

При виробництві кондитерської продукції дуже важливо, щоб готові вироби були не тільки зовні естетично досконалими, але при цьому і дуже смачними.

Штучний мед – бюджетна альтернатива природному

Прекрасним рішенням для будь-якого сучасного підприємства чи фірми провідну активну діяльність у сфері виробництва та подальшого продажу кондитерських виробів стане штучний мед від компанії «Август».

Завдяки цьому сучасному заміннику можна створювати найрізноманітнішу кондитерську продукцію високої якості, при цьому ще й із чудовими смаковими показниками.

При цьому всім варто також сказати, що деяких зі споживачів завжди насторожує такі слова як «штучний» або «замінник» і подібні до них, що голосно звучать у назві продукції, що вживається в їжу.

Поспішаємо вас запевнити, що в даному випадку для побоювань немає істотних підстав, тому що для такого підприємства як «Август» є визнаним лідером у виробництві високоякісних термостабільних наповнювачів:

Для хлібопекарської промисловості;

Для кондитерської промисловості.

Безпека та захист здоров’я людей завжди є пріоритетним і є обов’язковим правилом. Але при цьому ніколи не варто забувати, що купувати штучний мед просто з рук, коли неможливо перевірити ні його складові, ні технології його виготовлення, звичайно, ні в якому разі не можна.

Основні переваги продукції від компанії Серпень

Компанія «Август» при виробництві штучного меду використовує лише натуральні цукристі продукти. Як натуральні барвники виступають відвар чаю, шафран звіробій. При цьому  такий мед  має і свої переваги, серед яких:

Такий продукт має помірну насолоду;

Такий продукт має приємний смак і аромат;

Такий продукт зовсім не алергенний, тому його можна їсти всім;

Зовні штучний мед ідентичний природному.

Компанії Август пропонує всім бажаючим замовити якісний та безпечний для вашого здоров’я штучний мед за вигідною ціною в будь-який зручний для вас час.

Гель для декорування – інструмент для кожного кондитера

Високоякісний гель для торта потрібно вибирати з усією відповідальністю та впевненістю в тому, що саме обраний декогель допоможе майстру кондитеру на вашій фабриці чи підприємстві перетворити навіть найпростіші торти, цукерки чи тістечка, справжні витвори мистецтва, що прийшли зі світу кондитерської продукції. Звичайно ж, при цьому фірмовий гель для тортаот надійного постачальника – це лише половина справи, інша її не менш важлива частина – це безцінна праця майстра кондитера.

З цієї причини, кондитери завжди висувають свої вимоги виробникам декогеля і однорідна консистенція і зручності застосування в роботі і, звичайно, висока швидкість застигання на готових кондитерських виробах.

Август пропонує всім бажаючим замовити прямо зараз якісний і абсолютно безпечний для вашого здоров’я  гель для торта . Фірмовий декогель відповідає всім необхідним вимогам, за допомогою якого справді можливо в максимально короткі терміни без особливих складнощів під час робочого процесу створити якісні кондитерські вироби.

Останні новини