center
+38 (099) 782-73-20
До каталогу

НАПОВНЮВАЧІ З НАТУРАЛЬНИМИ ЯГОДАМИ, ФРУКТАМИ АБО ШМАТОЧКАМИ ФРУКТІВ

Продукт високої якості із вмістом фруктів до 80%, консистенція м’яка.
Під впливом високих температур (220 -240 0С) начинка не закипає та не витікає, поверхня має глянсовий блиск. Використовується як начинка для відкритих та закритих тортів, рулетів, фруктовий прошарок між коржами тортів, тістечок.

Вміст фруктів до 80%.

Масова доля сухих: 30/70 %: абрикос, манго, цедра лимона і цедра апельсина – 70%, інші – 30%.

Пакування: офрокороб с п/э вкладишем 12 кг

Термін придатності: 6 міс.

center

Найменування наповнювача

Apricot

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Слива шматочки, кор.

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Смородина шматочки, кор.

Orange

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Клубника и клюква шматочки, кор.

Наповнювач с кусочками ПОЛУНИЦЯ 50%

Lemon peel

Mango

Cherry

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Клюква шматочки, кор.

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Малина шматочки, кор.

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Персик шматочки, кор.

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Ананас шматочки, кор.

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Ківі шматочки, кор.

Наповнювач фрукт. ТЕРМО Яблуко шматочки, кор.

Відмінні риси фруктових наповнювачів зі шматочками ТМ АВГУСТ:

  • яскравий смак та аромат;
  • вміст натуральних фруктів до 70%;
  • не віддають “вологу” при зберіганні;
  • можливість використання як, так і після випічки;
  • яскравий блиск навіть після випікання;
  • можливість застосування як напівфабрикат для приготування кремів, десертів, десертів, прошарків між коржами;
  • м’яка та ніжна структура.

Якісний наповнювач – гарантія ідеального смаку кондитерського виробу

Багато кондитерських виробів ризикують втратити свою зовнішню чарівність і дивовижний смак без наповнювача зі шматочками фруктів. З цим твердженням не можуть не погодитися працівники харчової промисловості, які знають, наскільки важливими є абсолютно всі складові в готовому кондитерському продукті.

Компанія «Август» є одним із лідерів з виробництва  високоякісних наповнювачів  для кондитерської промисловості та хлібопечення на ринку України. Одним із найкращих продуктів від «Августа» є фруктовий наповнювач. Використання цього продукту дозволить створювати справді якісні кондитерські вироби – гарні, смачні та нешкідливі для здоров’я.

Досягти відмінної якості готового продукту компанія спромоглася за рахунок високої культури виробництва, професіоналізму персоналу та якісних складових виробу. На відміну від багатьох альтернативних варіантів готова начинка не випливає з кондитерського виробу і, відповідно, не псує зовнішній вигляд композиції. Особливо варто відзначити гарний глянсовий блиск фруктового наповнювача, що надає додаткову красу зовнішньому вигляду готового виробу.

Продукти, що виготовляються в нашій компанії, мають високу частку вмісту фруктів, що робить їх особливо смачними. Тим більше, що кожному з нас з дитинства знайома велика істина, яка свідчить, що фрукти дуже корисні. Додамо, інші компоненти начинки також повністю безпечні для здоров’я людини. Здоров’я споживачів – наш головний пріоритет!

Наповнювачі зі шматочками фруктів, що виготовляються нами, дуже різноманітні за рахунок великої кількості фруктів, включених до складу готового продукту. Завдяки цьому можна створювати готові кондитерські вироби з різними смаками і таким чином задовольняти побажання широкої аудиторії споживачів.

Смачна начинка – смачний продукт

Фруктовий наповнювач можна використовувати у таких якостях:

  • Начинка для тортів (відкритих та закритих).
  • Начинка для рулетів
  • Фруктовий прошарок між коржиками тортів та тістечок.
  • Заповнення для десертів.

Роблячи замовлення у нас, ви можете не сумніватися, що придбаний вами наповнювач зі шматочками фруктів буде високої якості. Щоб не бути голослівним, ми пропонуємо безкоштовні зразки своєї продукції для проведення лабораторного тестування. Ви можете переконатися самостійно: наша продукція не містить жодних шкідливих речовин і чудово підійде для використання у виробництві кондитерських виробів у ваших цехах та фабриках.

Безумовно, кінцеві споживачі також оцінять фруктовий наповнювач ,  який допоможе урізноманітнити Ваші улюблені солодощі. Ніжний і легкий смак начинки може стати справжньою «родзинкою» всього виробу (якщо, звичайно, начинка добре поєднуватиметься з основою виробу). До речі, якщо ви зіткнулися з труднощами при розробці рецептури, можете без вагань звернутися до нас – ми допоможемо.

Запрошуємо вас придбати фруктовий наповнювач від ТМ Серпень: висока якість, за вигідною ціною!